Espadrilles

De lente is in volle gang en ik kan mijn favo schoenen weer aan!! namelijk espadrilles!! Ze zitten super comfortabel en zijn zo leuk onder een jurkje of een stoere jeans!!

Enige jaren geleden kocht ik mijn eerste espadrilles van het merk Macarena! Een Spaans merk dat toen nog bij de Bijenkorf te verkrijgen was. Helaas nu niet meer, maar niet getreurd bij de online wegstore About You zijn deze schoenen nog gewoon te krijgen! Hieronder een kleine impressie van hun mooie collectie!

Maar een ander top merk voor deze leuke zomerschoen is Soludos! Dit merk is in 2010 in de wijk Soho, New York City tot stand gekomen. De collecties van Soludos komen tot stand door inspiratie opgedaan uit reizen! En wanneer je op hun site kijkt krijg je naast zin om te shoppen ook gelijk zin om te reizen.

En al geïnspireerd? Mocht je nog niet zo goed weten hoe je deze schoen kunt combineren kijk dan vooral goed naar Jules van sincerelyjules. Deze dame weet als geen ander hoe je de espadrilles hoort te dragen!

Foto’s afkomstig van pinterest en webshops

http://www.soludos.com

http://www.aboutyou.nl

Veel shop plezier meiden!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie