Fleur des Fleurs

Een tijdje terug kwam ik via het Instagram account van Lieke van Lexmond een super leuk merk tegen, namelijk Fleur des Fleurs! Ik wist het direct, dit merk moet ik gaan volgen en met jullie delen!

Wie op haar site kijkt ziet de creativiteit er vanaf spatten! Ze maakt kaarten, posters, behang, serviesgoed en super leuke broodtrommels voor de kleintjes!

Haar ontwerpen zijn exotisch, vrolijk en liefelijk! Zo is het behang perfect om een kinderkamer mee te bekleden, maar ook in de woonkamer zou dit super leuk zijn!

Wat mij erg aanspreekt is dat ze niet alleen een standaard collectie heeft, je kunt op verzoek kaarten of wall-papers laten maken! Super leuk als je bijvoorbeeld een mooi geboorte kaartje nodig hebt!

De designs die ze maakt zijn op dit moment voornamelijk exotische dieren en planten. Denk aan olifanten, tijgers of flamingo’s, maar binnenkort gaat ze haar collectie uitbreiden met andere ontwerpen! Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Naast de designs die ze gaat uitbreiden, gaat haar collectie ook uitgebreid worden met nieuwe producten! Binnenkort komt ze namelijk met een nieuwe lijn waar je make up tasjes kunt bestellen, tassen, t-shirts en beddengoed! Super gaaf!!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar Fleur des Fleurs? Neem dan snel een kijkje op haar site:

http://www.fleurdesfleurs.nl

 

Veel liefs,

Lotte en Bibi

Ducth Gigil tekst

 

 

Geef een reactie