Travel Outfits

Het mooie weer is er en dus is het vakantie seizoen alweer begonnen! Italië, Spanje, Marokko, Griekenland of misschien zelfs nog verder Thailand. Al deze landen worden weer druk bezocht en de nodige vliegtickets vliegen over de balie.

Maar ja wat doe je aan op zo’n vlucht? Je wilt er leuk uitzien, maar om nou je mooiste jurkje aan te doen?? Meestal zit dat (althans dat vind ik) niet zo heel lekker!

Zelf trek ik het liefst een sportlegging aan (en dan bij voorkeur een zwarte), leuke sneakers, topje en een lekker warm vest (in het vliegtuig kan het soms namelijk behoorlijk koud zijn). Comfortabel all the way!! Lekker in mijn stoeltje gekropen, muziekje op, tijdschriften erbij en hoppa daar gaan we!

Omdat we allemaal weer massaal naar Schiphol gaan de komende tijd geven we jullie graag wat Travel Outfit inspiratie mee!!

 

Een hele grote inspiratie bron zijn natuurlijk alle celebreties en it-girls. Zelf vind ik de stijl van Negin Mirsalehi erg tof! Uiteraard is deze vrouw prachtig en draagt ze de meest mooie creaties, maar als je goed kijkt zijn haar reisoutfits vaak best relaxed! Een goed voorbeeld dus van hoe je comfortabel kunt reizen en er toch leuk uit kunt zien!

Op haar Instagram pagina vindt je een heleboel van dit soort outfits!! Dus bekijk deze zeker even voordat je op het vliegtuig stapt!!

Een andere vrouw die zich erg goed weet te kleden en in stijl weet te reizen is natuurlijk Camila Coelho!! Haar stijl is over het algemeen redelijk chique naar mijn idee, maar heel erg gaaf!

Beelden afkomstig van Pinterest 

En? Zijn jullie klaar voor jullie reis?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie