Vegan Junk Food Bar

Zeg de woorden Comfort Food en voeg daar Vegan aan toe en je hebt direct onze aandacht! En deze ingrediënten hebben ze samengebracht bij de Vegan Junk Food Bar in Amsterdam. Fantastisch!

De Vegan Junk Food Bar is een favoriete hotspot van een vriendin van ons die zelf vegan is. Op aanraden van haar namen wij snel een kijkje op het Instagram account en wauw wat zag het eten er goed uit! Wij gingen maar al te graag een hapje eten bij de Amsterdam Oost locatie.

Wanneer je de Dappermarkt oversteekt zie je gelijk waar je moet zijn door het bord met de vrolijke roze letters.


Vanaf de eerste minuut binnen kijk je je ogen uit vanwege het TE gekke interieur en de inrichting! De onverwachte combinatie van de felle roze muur, de graffiti en rotan elementen passen perfect bij elkaar. Dit is absoluut geen recht toe recht aan snackbar met felle lampen en ongemakkelijke stoeltjes!


Wij zijn zelf geen veganisten of vegetariërs maar wel altijd op zoek naar manieren om minder vlees te eten en bewuster. Hier sluit de Vegan Junk Food Bar precies op aan!

Tijd om te bestellen! Alles op de kaart ziet er heerlijk uit en daarom vroegen we de behulpzame dame bij dit filiaal om hulp. Kijk trouwens goed naar de namen op de kaart want die zijn echt hilarisch goed gekozen! Het menu lijkt op wat je gewend bent van een cafetaria, maar nu is dus alles vegan! Er zijn zelfs wat glutenvrije opties!


Wij gingen voor de Black Daddy Mc Chik’n (dubbele zwarte hamburger), Pretty peas (kikkererwten friet) en een Flashy Loaded Fries. Met deze namen kan het sowieso niet fout gaan toch?!

Het eten was super snel klaar en zag er echt adembenemend lekker uit!

vjfb_53

Dit was zo ontzettend genieten! Het eten was heerlijk, vol smaak en ”echt” vlees hebben we geen moment gemist! De vleesvervangers die in de gerechten zijn gebruikt waren ontzettend lekker en leken qua structuur ontzettend op vlees.

Het is daarom ook perfect voor vleeseters die vlees wat vaker willen laten staan maar wel de smaak en structuur willen.

En wij kunnen je zeggen je zit echt bomvol na al dat lekkere eten!

De Vegan Junk Food Bar is een absolute aanrader! Het eten is ontzettend goed en het personeel is mega vriendelijk.

Ga vooral snel zelf langs bij een van de drie locaties in Amsterdam van de Vegan Junk Food Bar:
Amsterdam West 
Staringplein 22

Amsterdam Oost
Eerste van Swindenstraat 389

Amsterdam Zuid
Marie Heinekenplein 9 – 10

Of neem een kijkje op het Instagram account en website:
https://www.instagram.com/veganjunkfoodbar/?hl=nl
https://www.veganjunkfoodbar.com/

Wij hebben er een nieuwe favoriete ”snackbar” bij!
Never not eating Ladies

Liefs,

Bibi & Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie