Mocktails

Voor alle dames die wel zin hebben in een cocktail maar geen alcohol willen of kunnen drinken hebben wij twee heerlijke mocktails zelf gemaakt! En laat het met Pinksteren nou net heeeeel lekker weer worden!! Dus perfect om deze mocktails van het weekend eens te proberen!

Zelf ben ik een enorme zoetekauw, maar ik probeer toch wel een beetje op mijn lijn te letten. In veel mocktails wordt extra suiker toegevoegd en dat wilde ik nou juist voorkomen! Om een zoete smaak te krijgen kun je er helaas niet om heen, maar ik heb wel gekozen om mocktails te maken met zo min mogelijk suiker!

IMG_6789

Blueberry heaven

Wat heb je nodig?

  • Blauwe bessen (handje vol)
  • Gepureerde blauwe bessen (healthy people heeft handige inschenk pakjes)
  • Bosbessen Roosvicee
  • Spa rood
  • Crushed ice

 

Was de blauwe bessen en leg deze in het glas, voeg wat crushed ice hieraan toe. Schenk een flinke scheut gepureerde blauwe bessen sap over het ijs en de bosbessen en om het lekker zoet te maken voeg je een beetje Roosvicee toe. Schenk nu de spa rood bij tot de rand van het glas en je Blueberry Heaven is klaar! Yummi!!

 

Sour raspberry  FullSizeRender 14

Wat heb je nodig?

  • Frambozen
  • Limoen
  • Spa rood
  • crushed ice
  • Belvoir Raspberry & Lemon (bij de Albert Heijn te krijgen!)

 

Was de frambozen en snijd de limoen in plakjes. Deze leg je onder in het glas en daarover vul je het glas verder met crushed ice. Knijp een beetje limoen uit over het ijs om een frisse smaak te krijgen! Voeg nu wat Belvoir siroop toe, hoe meer siroop hoe zoeter je mocktail wordt! Als laatste voeg je wat spa rood toe en is je Sour Raspberry klaar om geserveerd te worden!

 

Proost!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie