MindGym – Wouter de Jong

“De tijd vliegt als ik werk!”

In onze after wines verhalen blijven we nog even in de boeken hangen en willen we een heel fijn boek met jullie delen, namelijk MindGym geschreven door Wouter de Jong.

Wouter kennen we in eerste instantie natuurlijk als acteur, denk daarbij aan de baldadige Milan uit GTST. Maar zijn echte geluk kon hij in dit vak niet vinden en ging op zoek naar datgeen wat hem wel gelukkig maakte.

Wouter de Jong_Kleur_(c) Stef Nagel_Rechtenvrij

Inmiddels alweer zo’n 10 jaar geleden is hij zich gaan verdiepen in mindfulness. Naast het vele coachen en de trainingen die hij geeft is dan nu zijn boek MindGym uitgekomen. Een boek dat letterlijk bedoeld is als sportschool voor je geest. Wij spraken wouter over zijn boek.

Wanneer je Wouter hoort praten brengt hij direct rust met zich mee, zijn stem is kalm en vriendelijk. Zijn bevlogenheid is aanstekelijk. Hij vertelt ons hoe dit boek ontstaan is en dat de oefeningen die hij beschrijft vanuit eigen leerprocessen zijn voortgekomen.  

Tegenwoordig is de sportschool bij de meeste van ons niet meer uit hun dagelijkse routine te denken. Daarnaast wordt je vrijwel continue geïnformeerd (of beter gezegd omver geblazen) over alle nieuwe voedingstrends. Anno 2018 kunnen we er niet meer omheen, onze gezondheid is belangrijk voor ons. Maar hoe zit het met onze geest? Zoals Wouter ons mooi verteld, daar denken we vaak pas aan als het te laat is.
MindGym is opgebouwd zoals je een fysieke training ook zou opbouwen, een warming up, een oefening en cooling down. In een 12 weken programma leer je meer rust, focus en energie te krijgen.

En na die 12 weken, wat dan? Vragen wij ons af. Daarop geeft hij het eigenlijk hele simpele maar oh zo fijne antwoord, “je bent nooit klaar”.  Het boek is bedoeld als een aanzet tot meer mentale rust legt Wouter uit, maar net zoals je met je fysieke training nooit klaar bent is dat met je mentale training ook zo.
Wanneer je zijn boek leest merk je al gauw dat MindGym heel duidelijk geschreven is en precies past binnen deze tijd. Als je het ons vraagt een echte aanrader dus! We zijn al zo druk en de druk op ons lijkt alleen maar groter te worden. MindGym is een echte aanwinst wanneer je merkt dat je meer rust, focus en energie zou kunnen gebruiken!

Zou jij dit boek graag willen lezen of ken je iemand die dit boek graag zou lezen? Wie weet kunnen wij jou blij maken, want wij mogen 1 exemplaar weggeven! Wat moet je doen?

Volg @DutchGigil en laat bij ons een comment achter waarom jij dit boek zou willen winnen! En op 18 mei om 12:00 maken wij de winnaar bekend!

Ben je nieuwsgierig geworden naar Wouter en zou je graag eens naar een training van hem willen? Dan kun je een training van Wouter bijwonen op 24 mei tijdens de seminar “24 manieren om een uur te besparen”  Inschrijven kan via www.denkproducties.nl
Dankjewel Wouter voor je fijne boek!!

 

Veel liefs,

Bibi en Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie