Archive store

Voor iedereen die zich in een baby/kinder/moederschap hemel wil bevinden lees deze blog dan goed, want een leukere winkel is moeilijk te vinden (als die er al is)!

Op het Frederiksplein in Amsterdam bevindt zich Archive Store, een winkel waar je terecht kunt voor baby & kinder- spullen zoals kleding, decoratie, interieur en nog veel meer.

Wanneer je binnen stapt in de Archive Store waan je, je in een andere wereld. Op deze plek komt het kind in je naar boven (en word je erg hebberig!). De winkel wordt duidelijk met veel liefde ingericht en alle producten krijgen de kans om zich aan je te tonen zonder dat het opdringerig neergezet is. Wat mij opviel is dat de sfeer in deze winkel erg fijn en sereen is! Precies zoals je in een babykamer ook zou willen!

Ook de dames die er werken staan open voor alle vragen en helpen je graag zonder dat ze zich aan je opdringen, wat ik erg fijn vind!

IMG_6638

De merken die zij verkopen, zijn niet de alledaagse merken die je in de meeste winkels tegen komt, des te leuker om hier rond te neuzen!

Merken die zij oa verkopen zijn:

  • Moumout, Paris
  • Cam Cam, Copenhagen
  • Minois, Paris
  • Grampa

En daarnaast nog veeeel meer!

Zelf ben ik helemaal weg van de slaapzakken die ze verkopen! De stoffen zijn zo zacht dat het mij voor een baby heerlijk lijkt om hierin te kunnen slapen. Deze staat dus erg hoog op mijn verlang lijstje!

Ook de kinderkleding die zij verkopen zijn van een hele goeie kwaliteit en van de meest zachte en fijne stoffen gemaakt!

Ik ben helemaal fan van deze winkel en raad ook iedereen aan om eens een kijkje te nemen!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar deze winkel? Kijk dan eens op:

http://www.archive-store.nl of bezoek de winkel!

Frederiksplein 16-18, Amsterdam

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie