Review Essie nagellak

Oeehhhhh wat hou ik toch van mooie nageltjes! Netjes geveild, mooi kleurtje erop en zeker met die lekkere weertje staat dat super leuk! Voor deze try out tuesday laat ik jullie wat nieuwe kleuren van Essie nagellak zien.

Thuis heb ik een doosje (of nou eigenlijk een bak) vol met mooie nagellak in werkelijk alle kleuren van de regenboog en van verschillende merken. Toch kies ik, wanneer ik mijn nagels ga lakken, vaak weer voor hetzelfde merk namelijk; Essie. Het is naar mijn mening geen goedkope nagellak, maar aan de andere kant hij blijft wel mooi zitten en de kleurtjes zijn zo leuk!!

Onlangs heb ik weer twee nieuwe kleurtjes aangeschaft, 20 euro lichter maar enorm blij! De kleurtjes die ik gekocht heb zijn:

  • Pass-Port to Sail; een vrij neutrale kleur die werkelijk overal bij past! En ook super goed te dragen is naar je werk! Soms zijn neutrale kleuren dan wat fijner!
  • Lady Like; Deze naam zegt het eigenlijk al een kleurtje voor echte dames! Zoals jullie op de foto kunnen zien is dit een hele mooie oud roze kleur die, wanneer je 2 laagjes aanbrengt, een mooie grijstint met zich mee brengt!

 

Het liefst kies ik voor deze neutrale kleuren omdat ze bij meerdere outfits passen en je dus niet zo vaak van kleur hoeft te wisselen!

En welke is jullie favoriet?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie