Netflix film: Annihilation

Films met Natalie Portman moet ik om de een of andere reden altijd zien. Van Black Swan tot No Strings Attached, als zij erin speelt zijn de films 9 van de 10 keer goed.

Tot mijn verbazing ontdekte ik Natalie in het frontje van de nieuwe Netflix film Annihilation (lekkere tongbreker ook).

Okay, deze moest ik dus ook zien ondanks de categorieën vermelding van horrorfilms en Sci-Fi – hier ben ik namelijk totaal geen held in!

Natalie speelt de rol van Lena een slimme biologe die ook in het leger heeft gewerkt. In het leger hebben haar man en zij elkaar leren kennen.

Aan het begin van de film blijkt haar man Kane al 1 jaar weg te zijn op missie en is het niet duidelijk of hij nog leeft. Tot het moment dat hij in een keer thuis verschijnt. Maar iets blijkt niet in orde te zijn.

Annihilation is een ontzettend meeslepende film die je hoe dan ook af wilt kijken. Ondanks dat ik geen grote fan ben van het Horror / Sci-Fi genre vond ik het een interessante film en zeker de moeite van het kijken waard.

Natali speelt haar rol weer fantastisch evenals Oscar Isaac die haar man speelt.

Annihilation_1

Nog een bijkomend voordeel is dat de film gewoon op Netflix staat en je deze in je joggingpak en onder een dekentje kunt kijken – gotta love it!


Durven jullie deze film aan?


Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie