Atelier des Femmes

Na werk besloten mijn collega-vriendin en ik om nog even gezellig de stad in te gaan.

De Zara, Mango en H&M passeerden de revue en we eindigden in De Bijenkorf. Daar struinde we wat rond op de begane grond met interieur spullen en accessoires. En daar stond een geweldig rek vol fantastische haarbanden in ontzettend veel prints, kleuren en materiaal. Er op af dus!

Het merk bleek Atelier des Femmes, en dit merk is zo geweldig slim geweest om een soort ijzerdraad in de haarbanden te stoppen waardoor je het makkelijk kan stylen en een haarband nooit te strak zit – hear hear.

Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik die dag wat zou kopen maar kom op zo een geweldige haarband. De keuze was niet makkelijk maar om deze haarbanden uit te proberen ben ik voor een jeans blauwe variant gegaan.

Ladies, deze haarbanden zijn echt zo fijn!

Atelier des Femmes_2

Atelier des Femmes_5

Atelier des Femmes_6

Neem vooral een kijkje bij de Bijenkorf of op de website van Atelier Des Femmes:
http://www.atelierdesfemmes.com/shop/bandeau/

Ik ga ondertussen bedenken met welke andere prints ik mijn Atelier des Femmes haarband collectie kan uitbreiden.


Liefs, 

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie