OneFit – Zumba

Zaterdagochtend was het weer zo ver, mijn tweede sportles via OneFit. Op de planning stond Zumba bij sportschool Fresh in Oud- Zuid.

Zumba volgens OneFit:
”Zumba is een groepfitness programma dat is gebaseerd op de Latijns – Amerikaanse dans. Door het gebruik van verschillende muziek invloeden komt men terecht in de wereld van salsa, merengue, samba, hiphop en ga zo maar door. Zumba is niet alleen een leuke en gezellige workout, maar ook nog eens goede les voor het maximale verbruik van calorieën. Ook brengt Zumba het lichaam mooi in vorm.”

Zumba was 7 jaar geleden enorm hip en het leek wel of iedereen het deed. De laatste jaren hoor je het een stuk minder vaak wat erg jammer is want het is echt zo ontzettend leuk om te doen!

De lerares had er gelijk ontzettend veel zin in en gaf haar energie goed over aan de groep. Dit was echt de leukste sportles die ik ooit gevolgd heb! Super goede sfeer en de tijd vloog voorbij.

Zumba-4

Aan het einde van de les kreeg iedereen ook nog fruit op een stokje – nou dan heb je me hoor! Als je van dansen houdt, Zuid-Amerikaanse muziek en als je ondertussen nog calorieën wilt verbranden dan is deze les echt wat voor jou.

Fresh Fitness is trouwens een erg mooie en fijne sportschool. Het is er super schoon, overzichtelijk en het personeel is ontzettend vriendelijk. Daarnaast hebben ze meerdere awards gewonnen en scoren ze een 8.7 op OneFit. Een sportschool en sportles die het uitproberen zeker waard zijn.

Wat is jullie favoriete sportles?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie