Het Blok Australië

De laatste jaren ben ik steeds minder tv gaan kijken, meestal kijk ik iets op Netflix of ga ik naar de film in de stad.

Wanneer ik wel TV kijk dan zijn het hele specifieke programma’s of live dingen zoals voetbal.

Maar nu moet ik jullie bekennen dat ik een echte “sucker” ben voor verbouw, woon en interieurprogramma’s. De leukste programma’s zijn naar mijn idee afkomstig uit het buitenland, zoals: House Rules Australië, De Grote Verhuizing en De Grote Verbouwing.

Maar het allerleukste programma op dit moment is Het Blok Australië, echt ladies dit is zo ontzettend leuk! Jullie kennen waarschijnlijk de NL variant nog maar deze valt in het niet bij de originele Australische versie!

In het blok gaan vijf uitverkoren koppels aan de slag in de meest vervallen panden om hier echte juweeltjes van te maken. Ieder koppel krijgt een appartement toegewezen in het blok waar iedere week verschillende ruimtes voor moeten worden opgeleverd.

Aan het eind van het programma zijn alle appartementen klaar (dit is in ieder geval de bedoeling) en worden de appartementen verkocht waarna de deelnemers de winst mogen houden. Het stel met de meeste winst krijg trouwens nog een ton bovenop het gewonnen bedrag. Serieus waar kan ik me aanmelden voor dit programma? 

Nu hoor ik je al denken, wanneer is dit programma dan in godsnaam op TV? Nou dat zal ik jullie vertellen, op het meest onmogelijke tijdstip, namelijk van maandag tot donderdag van 17.30 – 19.30 (twee afleveringen achter elkaar).

Maarrrrr niet getreurd want dit fijne programma is gewoon terug te kijken op de KIJK app.

Om jullie alvast enthousiast te maken hierbij enkele beelden van mijn favoriete ruimtes uit de seizoenen 2015 (het gebouw was dus achthoekig – hoe dan?!) en 2016 (een oude zeepfabriek). 

2015


2016

Het 2017 seizoen is afgelopen week gestart op NET5 en je kan de afleveringen dus nog terugkijken op KIJK om niks te missen van dit nieuwe seizoen.

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Een gedachte over “Het Blok Australië

Geef een reactie