Orange is the new….

Het is weer zover!! Vandaag kleurt het hele land weer oranje en speciaal daarvoor hebben wij wat eye catchers voor jou op een rijtje gezet!!

Oranje is natuurlijk niet te missen op Koningsdag, maar ook op andere dagen en op andere momenten kan deze toch wel opvallende kleur heel mooi zijn!  Zeker wanneer het zomerse zonnetje schijnt en je al wat bruiner bent geworden is dit een top kleur om in jou garderobe te hebben!

Zo zijn deze jurkjes erg leuk om te dragen! En nee dames niet alleen tijdens Koningsdag… I know je moet misschien even wennen aan de heftige kleur maar trust me het is echt heel tof! Mooi hakje eronder, haartjes opgestoken, clutch and you are ready to go!

Of wat dachten jullie hiervan?

FullSizeRender 3Deze top is toch super gaaf!! Ik zie het al helemaal voor me op een mooie zomer avond, leuke broek eronder of juist zoals je op de foto ziet een wat stoerdere jeans, waardoor het liefelijke van het topje beter naar voren komt!

Dit gave topje is te bestellen bij Zalando en is van het merk: for love & lemons.

Sowieso een heel mooi merk dat mooie stoffen en patronen gebruikt!

FullSizeRender

ROARRR deze pittige schoentjes van de Zalando vind ik zo speels dat ik ze wel moet delen met jullie!!

Maar Oranje kleurt natuurijk niet alleen goed in kleding, ook binnen je interieur kan deze kleur erg mooi zijn! Zelf vind ik oranje goed bij grijstinten passen!

Bijvoorbeeld bij deze klok! Hoe gaaf zijn die wijzers!

FullSizeRender 14

Zo ook deze kussens are to die for!!

Prachtig om te combineren bij wat zachtere tinten of juist bij een tegengestelde kleur!

Zoals jullie zien zijn er genoeg manieren om deze toffe kleur te mengen in je garderobe of interieur. Oranje schrikt vaak af en dat begrijp ik, het is een vrij heftige kleur en in Nederland doet het ons toch snel aan Koningsdag denken of aan het WK. Maar deze kleur heeft zoveel meer te bieden en kan enorm mooi zijn!

Ik hoop jullie geïnspireerd te hebben!

Veel plezier vandaag!!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie