Travel kings and queens

Koningsdag 2018 staat weer voor de deur!! Als je het mij vraagt een van de leukste feestjes die er zijn! En elk jaar is er door het hele land weer zoveel te doen! Nou moet ik heel eerlijk toegeven, ik blijf toch snel in mijn eigen stadje Amsterdam en dan het liefst ben ik in de Jordaan te vinden! Een en al gezelligheid met al die leuke muziektentjes. Maar goed er is natuurlijk veeeeeeeel meer te doen! Maybe spice things up this year en toch maar ergens anders heen gaan?

GRONINGEN 

Dit jaar zijn zijn de Koning en Koningin in Groningen te vinden en dat beloofd een leuk feestje te worden.  Het hoofdpodium is te vinden op de vismarkt, daar zullen verschillende DJ’s optreden en kun je lekker uit je dak gaan!  Op het poeleplein is een gezellig top- 40 feest waar je vanaf 14:00 welkom bent.

En wil je met je Bootje genieten? Ga dan naar de diepenring daar is een fijn grachtenfestijn aan de gang!

AMSTERDAM 

In Amsterdam is er natuurlijk altijd wel een feestje te vinden en de stad is elk jaar ook weer afgeladen vol! No joke!

De heerlijke feesttenten in de Jordaan waar het een en al gezelligheid is! Op elke hoek een ander feestje! Maar als je een bootje hebt, dan zou ik zeggen ga lekker de grachten op! Want de grachten zijn niet alleen gezellig, ze geven je ook het idyllische Amsterdamse sfeertje mee!

Met de kinderen is het super leuk om een rondje Vondelpark (nou ja rondje, je bent doet er door de drukte en alle leuke spulletjes een dikke 2 uur over om het hele park door te komen) met de kinderen te doen! Ook als je van koopjes houdt is dit het moment!!

Bij de Rai is zoals elk jaar het Kingsland festival weer te vinden. Hier kun je een goed feestje bouwen samen met Lil kleine, de jeugd van tegenwoordig, Broederliefde en natuurlijk Sunnery James & Ryan Marciano en vele anderen.

Kingsland is niet alleen in Amsterdam te vinden, maar ook in Rotterdam, Den Bosch, Groningen en Twente!

EINDHOVEN

Ook in deze heerlijke stad is er genoeg te doen! Je kunt hier rond dwalen op de vrijmarkten of genieten van een paar goeie feestjes, waaronder Royal Dutch!

Na een succesvolle 1e editie kan dit feestje dit jaar niet ontbreken! Op het stadhuisplein kleurt alles Oranje en is er weer een goede line up voor jou uitgezocht!

Heb je zin in een echt Hollands feest? Dan moet je bij het smartlappen festival zijn op het stationskwartier. Hier organiseert No Xcuse in samenwerking met Dommel 18 een echt Nederlands feestje!

Zoals jullie zien genoeg te doen! Waar ben jij vrijdag te vinden? Ga je voor een feestje of voor een rustige koningsdag?

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie