Pracht appartement in Amsterdam|Part 2

In dit tweede deel van het onwerkelijk mooie appartement in Amsterdam geven we jullie graag een kijkje in de verschillende slaapkamers en de hal van dit interieurwalhalla.

Visgraat please
Voordat je het appartement binnenkomt loop je eerst door de mooie Art Deco gezamenlijke hal naar de voordeur. Deze gezamenlijke hal is gerestaureerd om het terug te brengen naar de originele staat wat het een heerlijk vintage gevoel geeft.

Wanneer je de deur open doet stap je de ruime hal binnen met een schitterende houten visgraatvloer die door het hele appartement is gelegd.

Huis_39

De hal beslaat de hele breedte van het appartement waar de verschillende kamers op uitkomen. Een toffe sidetable met unieke accessoires stelen de show in deze hal.

Aan de muren hangen daarnaast mooie persoonlijke foto’s van de vele verschillende reizen die gemaakt zijn.


Black, black, black
De eerste slaapkamer van het appartement is een stoere kamer van de zoon des huizes en heeft als hoofdkleur zwart.

Huis_44

Van de zwarte muren, zwarte luxaflex tot aan de zwarte meubels – back to black! Ondanks al het zwart in de kamer voelt de kamer heel rustgevend en gezellig aan.

Een van de eyecatchers in deze kamer is de antieke wereldbol op het bureau en de sport items in de kast.

Wij zijn echt gek op zwart in een interieur en deze kamer laat goed zien hoe stijlvol en sfeervol een ‘’zwarte’’ slaapkamer kan zijn.

Oase van rust
Tegenover de schitterende zwarte kamer vind je een kamer die het tegenovergestelde is qua kleur. Namelijk een oase van rust met als hoofdkleuren wit en lichtblauw.

Huis_47

Midden in de kamer staat een heerlijk groot tweepersoonsbed en over de volledige breedte van de kamer zijn ramen aanwezig met een grote vensterbank waar je naar de hectiek van de stad kunt kijken, gewoon een boek kunt lezen of simpelweg een plek om heerlijk op te chillen.

In deze kamer staat hetzelfde bureau als in de zwarte kamer maar dan in de hoofdkleur wit en de kleur geeft het meubelstuk daarom een totaal andere uitstraling. Boven het bureau hangt een hip wit rek waar persoonlijke posters en kaarten aanhangen. Ontzettend leuk om vanuit het bed naar te kijken!

Het allermooiste aan deze kamer vinden wij de rust die het uitstraalt en ondanks al het wit en lichte kleuren tevens de warmte door de afwisseling van verschillende warme materialen zoals hout.

Master Bedroom
Het fenomeen Master Bedroom wordt te pas en te onpas gebruikt maar dit appartement doet de term Master Bedroom eer aan.

Huis_10

Wanneer je deze slaapkamer binnenloopt wil je er simpelweg niet meer weg! Deze kamer is heerlijk ruim en de kleurkeuze is geniaal. Wat gelijk opvalt zijn de mooie zwarte en glanzende gordijnen die de slaapkamer een erg luxe en warm gevoel geven.

Huis_18

Zwart en wit zijn de meest belangrijke kleuren maar worden aangevuld met grijs, fleurige kussens op het bed en de kleur van de kunst aan de muur. De TV is slim weggewerkt in de muur en omgeven door twee inhammen met planken voor de persoonlijke touch in deze slaapkamer.

Links van het bed staat naar mijn idee de mooiste muur van dit appartement qua kunst en accessoires. Een muur vol met prints van vlinders met daaronder een houten sidetable met een stolp met wederom vlinders. Ongelofelijk mooi!

Huis_2

Het zwart / wit behang geeft een heerlijke sfeer aan deze slaapkamer. Leuke noot; op de staal van het behang waren alleen de bloemen te zien. Toen het behang werd opgehangen kwam de aap pas echt uit de mouw (deze grap was simpelweg te makkelijk om niet te maken). Dit maakt de kamer alleen maar leuker omdat je de aapjes pas goed ziet wanneer je langer naar het behang blijft kijken.

Direct aan de slaapkamer is een inloopkast verbonden waar met een bibliotheek ladder ook de hogere planken makkelijk te bereiken zijn – slim en super mooi!

Huis_9

Huis_4Huis_22

Ladies hier wil je toch vandaag nog je intrek in nemen?!

Laat het ons vooral even weten wanneer je in contact gebracht wilt worden met de interieurstyliste van dit appartement na het zien van dit pareltje.

Liefs,

Bibi & Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie