Mommy to be jurkjes

Inmiddels ben ik alweer een aantal weekjes zwanger en mijn buikje begint aardig te groeien! En om heel eerlijk te zijn, ik vind het helemaal niet erg dat mijn buikje steeds groter wordt! Heerlijk van genieten in het voorjaar en van de zomer. Dat doe ik het liefst in mooie zwangerschapsjurkjes!

De afgelopen tijd zijn er al veel sites bezocht en is het nodige alweer besteld! En ik moet zeggen dat ik erg vrolijk verrast werd door de site van Asos. Ze hebben een grote en vooral erg leuke collectie aan positiekleding! De prijzen variëren, je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. En en en, er is nu opruiming!! Super schattige jurkjes voor soms maar 15 euro!! Daar worden we vrolijk van!!

 

 

Van deze kleurtjes wordt je toch vrolijk!! Lekker pronken met die babybump!!

Ook bij de Zalando zijn er leuke jurkjes te vinden!! Zij hebben helaas nog geen mid- season sale, maar ik dat zal vast snel genoeg komen! Over het algemeen zijn de jurkjes qua kleuren en printjes wat rustiger als bij Asos, maar zeker niet minder leuk!!

 

Dus let’s shop till you drop!!

En mommy’s to be, wat voor leuke jurkjes gaan jullie kopen?  Ik ben benieuwd!!

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie