Puerto Rico, Gran Canaria

Oh ik zie het alweer helemaal voor me, zon, zee & strand! Heerlijke die warmte te voelen! Deze week in travel thursday wil ik jullie meenemen naar Puerto Rico, Gran Canaria, want als je ergens het gehele jaar door voor een vriendelijk prijsje kunt relaxen is het daar wel!

Zelf zijn wij in het voorjaar geweest en dat was het heerlijk! Het is dan gemiddeld zo’n 25 graden, maar ik kan je vertellen het voelt alsof het 35 graden is! Er werd ons verteld dat dit komt omdat je dichterbij de evenaar zit en de zon dichterbij staat!  Resultaat? om de 45 minuten insmeren en veeeeel verkoeling zoeken (ijsjes helpen daar heel goed bij). Maar dat geeft helemaal niks, want het enige wat je hoeft te doen is uitrusten en relaxen!

Ons hotel was het Marina Bayview hotel. Ik vond het daar heerlijk, omdat je een eigen appartement boekt, maar je de luxe van een hotel kunt ervaren! Ontbijt zit bij de prijs inbegrepen en wordt elke dag in het restaurant bij het zwembad geserveerd. Je kunt er ook lunchen en avond eten, maar daar moet je dan extra voor bijbetalen. Wij hebben ervoor gekozen dit 1 avond te doen, maar verder lekker in Puerto Rico uit eten te gaan!

Elke dag wordt je appartement weer netjes schoongemaakt en mocht je wel in het appartement gekookt hebben, dan wordt zelfs je afwas voor je gedaan! Verder hoef jij je alleen maar te ontspannen!

In Puerto Rico is niet super veel te doen, ik raad je dan ook aan daar heen te gaan puur om te ontspannen en van het zonnetje te genieten! Al is er wel een heel mooi stukje natuur dat je zeker moet zien! Namelijk; Roque Nublo.

Roque Nublo is het hoogste punt van Gran Canaria en het uitzicht is werkelijk prachtig! Met een beetje geluk zie je zelfs Tenerife liggen! Het is een hele tocht, maar de straatmuzikanten die aan het begin van de route staan maken het erg gezellig!

Voor iedereen die voornamelijk lekker van het zonnetje wil genieten raad ik Gran Canaria echt aan!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

 

Geef een reactie