Pracht appartement in Amsterdam|Part 1

Voor de nodige interieur inspiratie namen wij voor Walk in Wednesday een kijkje in dit prachtige appartement in hartje centrum van Amsterdam.

Omdat er zoveel moois te zien is in dit appartement zullen we er twee blogs aan wijden om alles goed te laten zien. Want geloof ons je wilt niks missen van dit appartement! Vandaag trappen we af met de geweldige woonkamer en keuken. 

Het eerste wat gelijk opvalt wanneer je door de hal de woonkamer binnen loopt is het heerlijke licht en het gevoel van ruimte. Een kamer waar je gelijk op de bank wilt ploffen om een tijd niet meer op te staan.

Huis_96

De stijl kan het beste worden omschreven als modern met een eclectische noot. Er zijn aardse kleuren gekozen voor de meubels en kleur wordt toegevoegd door de kunst en accessoires. Door de textielkeuze van bijvoorbeeld de bank straalt het appartement veel warmte uit. 

 

In dit appartement draait het allemaal om de details. Hoe langer je om je heen kijkt hoe meer moois je ziet. Zoals bijvoorbeeld de antieke vogelkooi op de vensterbank, de vilten blauwe bloemen en alle mooie verschillende potten op de witte planken.

De grote eyecatcher in deze ruimte is het schitterende Japanse kamerscherm achter het bureau met de prachtige kleuren en details.

Huis_100Huis_83

De woonkamer is echt de leefruimte van dit appartement. Achter de grote bank is een lang bureau neergezet voor wanneer je bijvoorbeeld aan het werkt bent of je huiswerk aan het maken bent zodat je nog steeds onderdeel uitmaakt van wat er in de woonkamer gebeurt – heel fijn!

Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken verbonden die je ook kunt afsluiten door middel van mooie ensuite deuren.

De keuken is heerlijk ruim, wit met een groot werkblok in het midden en een mogelijkheid om op de vensterbank te zitten wanneer de ander aan het koken is.

Huis_67

Huis_80

Wat is dit een droomkeuken! Zo veel ruimte om te werken maar ook om je spulletjes op te bergen zodat niet alles in het zicht staat.

Ook in de keuken vind je mooie en unieke accessoires die een kamer echt sfeer kunnen geven om van een huis een thuis te maken.

 

In deel 2 komt onder andere de Master Bedroom van dit schitterende appartement aan bod – can’t wait!

Liefs,

Lotte & Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie