Review Etos Scheersystemen

Enkele maanden geleden had ik het met een vriendinnetje over scheermesjes. De scheermesjes van Venus werken erg goed maar zijn behoorlijk prijzig! Dat moet toch anders kunnen?!

Mijn vriendinnetje gebruikte al een hele lange tijd het scheersysteem en navul mesjes van Etos – eigen merk. Het werkte volgens haar erg goed en dat voor een hele kleine prijs! De volgende dag heb ik het scheersysteem gelijk voor mijzelf gekocht en een setje navulling met 4 opzetmesjes.

Afgelopen week liep ik weer de Etos binnen en toen zag ik de mannelijke variant van het scheersysteem dat ik gebruik. Nu heb ik regelmatig gehoord dat veel vrouwen een mannen scheersysteem fijner vinden scheren. Dat betekende maar een ding: testen!

De prijs van het systeem en de navulmesjes zijn gelijk aan elkaar! Maar waar zit dan het verschil:

Etos_Scheermesje 8

Gelijk is te zien dat de scheersystemen en mesjes er totaal anders uitzien. Het vrouwensysteem heeft vrouwelijke rondingen en een groter opzetmesje. Met name de achterkant van dit scheersysteem is een heel stuk groter.

Het mannen scheersysteem ziet er simpeler uit en het opzetmesje een stuk dunner. Ook het scheersysteem is een heel stuk smaller.

Beide opzetmesjes bewegen mee met de rondingen van het lichaam.

Etos_scheermesje 12

Het grootste verschil zie je terug in de opzetmesjes en dan met name de hoeveelheid mesjes.

In het vrouwen opzetmesje vind je namelijk 5 scheerbladen en in het mannen opzetmesje zijn 6 scheerbladen toegevoegd.

Op beide opzetmesjes zijn er comfortstrips aangebracht met AloeVera en Vitamine E om irritatie te voorkomen. Dit ziet er op beide opzetmesjes totaal anders uit.

Etos_scheermesje 16

Etos_scheermesje 17

Ik heb het vrouwen scheersysteem enkele maanden gebruikt en de mannelijke variant enkele weken.

Nadat ik beide systemen goed met elkaar heb vergeleken en het feit dat er geen prijsverschil is, ben ik tot de conclusie gekomen dat het mannen scheersysteem voor mij het beste werkt.

Persoonlijk vind ik dit scheersysteem zorgen voor een gladder resultaat en daarnaast vind ik de grip ook fijner en beter hanteerbaar.

De systemen en de navulling zijn te koop bij Etos of via AH.nl

  • Scheersystemen (inclusief extra opzetmesje) : €5.99
  • Navulling opzetmesjes (4 stuks): €6.99

Be gone hairy legs, be gone!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

2 gedachten over “Review Etos Scheersystemen

Geef een reactie