Heaven called: The Outnet

Yes girls, ook ik heb een voorliefde voor een aantal mooie merken waaronder; Isabel Marant (étoile), See by Chloe, Kenzo, Self-Portrait en ehm ja noem maar op!

Mooie merken en lekker duur kan ik gelijk wel zeggen! En ook al zijn deze mooie kledingstukken alle centjes waard, ik moet eerlijk zijn soms is de portemonnee toch echt wel een leeg geshopt.

Vooral het online shoppen komt er vaak aan te pas in mijn drukke werkschema en zoals mijn man het inmiddels noemt, “ons huis lijkt op een distributiecentrum” (oeps)! Sinds ik de webshop THEOUTNET.com heb ontdekt is dit er ook niet beter op geworden, sterker nog, mijn man kent zelfs de pakketjesbezorger inmiddels aardig goed.

Maargoed terugkomend op THE OUTNET, dit is een webwinkel vol mooie designer pareltjes met een flinke korting. De collecties zijn dan misschien niet de nieuwste, maar zeker ook niet de minste!  

De basis van deze winkel ligt in het hart van de fashionwereld, Italië. Het idee alleen al dat deze mooie pareltjes daar vandaan komen geeft een glamoureus gevoel.

Naast de mooie kledingstukken met een fijne korting is deze winkel ook betrouwbaar. Ook belangrijk, want je geeft toch aardig wat centjes uit. Je betaald verzendkosten van 13 euro, maar mocht je kledingstukken terugsturen krijg je de 13 euro terug (heel netjes!).

Ik kan deze winkel alleen maar aanbevelen en zeker wanneer ze extra sale houden is het een waar feestje om hier online te shoppen!

http://www.theoutnet.com
Have fun girls! 

Liefs,

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie