Hotspot in Oud West – Church of Labels

Al 5 jaar woon ik nu in de fijne buurt Oud-West en ik ben echt gek op deze wijk!

Oud-West is in de afgelopen 5 jaar enorm opgeknapt en iedere week komen er leuke hotspots bij en toffe winkels. Ik zal jullie daarom meenemen naar mijn favoriete hotspots op het gebied van interior, fashion en food in dit fijne buurtje.

De aftrap is gelijk goed, een heus Mode Walhalla – Church of Labels!

Col_15

Deze geweldige boutique is gevestigd aan de Ten Kate ingang van de Hallen en is super goed bereikbaar met het OV.

De winkel heeft een jaar geleden haar deuren geopend en de laatste maanden heb ik het pas echt ontdekt. De laatste tijd ben ik namelijk steeds meer op zoek naar winkels en merken waar niet de helft van Amsterdam in loopt en wat dus uniek en eigen is.

Church of Labels heeft verschillende leuke merkjes en heeft voor iedere portemonnee wat te bieden. Daarnaast vind je in de boutique niet alleen kleding maar ook leuke cadeaus en een collectie interieur spullen.

De collecties variëren vaak en daarom zie je ook niet iedere week hetzelfde hangen wat het dan weer erg leuk maakt om COL veel bezoekjes te brengen.

Een kleine greep uit de merken die de winkel te bieden heeft: Just female, Fabienne chapot, Be Edgy, Loavies, Iris Maree, Lespecs, Pure servies en nog heel veel ander moois.

COL heeft een erg actief Instagram account waar je dagelijks geïnspireerd kan worden door de leuke items en door bijvoorbeeld styling en combinatie adviezen.

Dus mocht je in Oud – West zijn vergeet dan zeker niet om even langs te lopen bij deze fijne winkel.

Wat trouwens ook eeeerg handig is, is dat ze items ook versturen. Stuur hen een berichtje via Insta en dan komt het helemaal in orde!

http://www.instagram.com/churchoflabels/

http://www.churchoflabels.com/

Shop till you drop!

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie