Nanolash

Oke, wie wil nou niet die super mooie, lange, elegante, sexy en aantrekkende wimpers hebben? Precies, wij allemaal!

Al jaren gebruik ik dezelfde mascara combinatie en call me crazy maar verschillende mascara’s door elkaar gebruiken werkt echt! Zo combineer ik Lancome “hypnose drama” met Chanel “le volume” (perfecte combinatie als je het mij vraagt!!)

Maar… toch wil ik nog langere wimpers! Volume heb ik, maar de lengte mag naar mijn idee nog een beetje meer zijn! En nou ken ik genoeg mensen met wimper extensions, maar toch blijf ik bang dat mijn wimpers daar uiteindelijk kapot van gaan.

Afgelopen zomer op een feestje sprak ik een vriendin van mij en na een aantal malen naar haar jaloersmakende wimpers te hebben gestaard vroeg ik toch maar eens hoe zij dat nou deed! Ze vertelde mij dat zij Nanolash gebruikte. Een wimperserum dat niet schadelijk is en je wimpers sneller laat groeien vertelde ze. Haar moeder gebruikte het ook nadat al haar wimpers kapot waren gegaan door de extensions en nu had ze weer een prachtige volle bos. Goed, je begrijpt al dat moest ik natuurlijk ook proberen!

En zo gezegd zo gedaan! Nanolash werd direct de volgende dag besteld en toen deze binnen was ben ik het gaan uitproberen!

Het vraagt wat discipline, maar als je elke avond voor het slapen gaan op schone wimpers een mooi lijntje zet (beetje te vergelijken met het zetten van eyeliner), zie je na 1.5/2 maanden een heel mooi resultaat!

Je wimpers groeien hier echt van!! En ook al draag je geen mascara je ziet een heel groot verschil. Wat mij ook opgevallen is, is dat mijn wimpers steviger zijn geworden! Ideaal meegenomen extraatje dus!

Ik raad het iedereen aan die graag langere wimpers wilt en geen extensions durft te gebruiken! En stop je ermee dan groeien je wimpers weer gewoon op hun normale tempo, maar ze vallen niet uit of gaan kapot.  Op de site vertellen ze ook dat het wimper serum getest is door verschillende oogartsen en dat het een veilige en wimper vriendelijke formule is.

 

 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op:

https://nanolash.nl

Het is niet heel goedkoop (40 euro per verpakking, al krijg je wel korting hoe meer je besteld), maar ik moet wel zeggen ik deed met een flesje ruim 4 maanden.

Hieronder een klein voorbeeldje hoe mijn wimpers er op een gegeven moment uitzagen!

FullSizeRender 6

Zelf ben ik eventjes gestopt met het gebruik van Nanolash vanwege mijn zwangerschap, maar zodra ik bevallen ben ga ik zeker weer beginnen!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie