Marieke van Pure Femme

In After Wines vertellen we jullie graag meer over inspirerende mensen. Vandaag is het de beurt aan Marieke – eigenaresse van de mode boutique Pure Femme.

Wij spraken Marieke en wilde natuurlijk weten hoe zij dit voor elkaar heeft gekregen.

Marieke is een ambitieuze dame, moeder van 2 geweldige kindjes en een echte fashionista! Do we need to say more?

Een aantal jaar geleden begon ze als hobby een mode / lifestyle blog Pure Happiness waar ze mensen inspireerde en een inkijkje gaf in haar leven en garderobe.

Haar blog kreeg in een korte tijd veel volgers en al snel werd het meer dan puur een hobby en kwam het idee voor Pure Femme.

Pure Femme – een webwinkel met betaalbare fashion en een persoonlijke touch werd daarom gelanceerd door Marieke. Door de snelle afwisseling in de collectie en merken selectie zul je niet snel iemand anders tegenkomen in dezelfde outfit en dat is natuurlijk heeeeeel fijn!

Wij waren net als vele vanaf minuut 1 fan van dit online mode walhalla en bestellen daarom heel regelmatig fijne nieuwe items.

Bij toeval kwam Marieke erachter dat er een mooi pandje beschikbaar kwam in Best en dit was het perfecte moment om Pure Femme uit te breiden naar een fysieke winkel.

De webwinkel liep namelijk erg goed maar een interactie met klanten is natuurlijk lastiger online.

De Pure Femme boutique opende afgelopen januari haar deuren en de winkel is echt fantastisch! Binnen enkele weken heeft ze door het succes haar eerste collega Charlotte al kunnen aannemen. 

Marieke is het ultieme voorbeeld van een gemotiveerde dame die bereid is om af en toe risico’s te nemen om haar doelen te bereiken. Zolang je iets niet probeert zul je namelijk ook nooit weten of het had kunnen slagen.

Ben je nu reuze benieuwd geworden hoe de winkel eruit ziet? Neem dan snel een kijkje op de Walk in Wednesday blog over Pure Femme of op haar webshop en instagram account:

https://www.purefemme.nl/

https://www.instagram.com/purefemmeboutique/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie