Good hair because I care

 

Goede verzorging voor je haar is natuurlijk belangrijk en aangezien ik bijna dagelijks met de stijltang in de weer ben wil ik mijn haar zo goed mogelijk verzorgen!

Ik blijf niet per se bij een product, maar hou er juist van om nieuwe producten te proberen en soms zitten daar (voor mijn haartype) “diamantjes” tussen! Deze diamantjes deel ik graag met jullie! Because a bad hairday just isn’t an option!

We wassen ons haar natuurlijk met shampoo en de keuze is dan ook gigantisch. Inmiddels is de L’oreal botanicals lijn volop te koop, maar zelf had ik deze nog niet geprobeerd. Tijd dus om nu maar eens te testen.

Een lijn vrij van siliconen, parabenen en kleurstoffen. Dat klinkt interessant!

De shampoo ruikt heerlijk en is erg fijn in gebruik. Je hebt weinig nodig om je haren goed te kunnen wassen! Iets wat ik heel prettig vind, omdat je ten eerste minder snel door je fles heen bent en ten tweede omdat ik snel droog haar krijg en met veel zeep kom je hier amper omheen. Het feit dat er meer natuurlijke producten gebruikt worden vind ik een enorme pre, we gebruiken immers al genoeg onnatuurlijke producten!!

Biotanicals

Een echte aanrader dus!  Overigens bestaat elke “botanicals lijn” uit een shampoo, conditioner, haarmasker en leave-in serum.

 

 

 

 

Zoals ik al eerder zei heb ik snel last van droog haar, dit komt mede doordat ik mijn haar vaak stijl. And trust me, het stijlen is voor mij geen overbodige luxe!

Om mijn haar vitaal te houden gebruik ik zo’n 3 keer per week deze hair crème. In principe kun je deze dagelijks gebruiken! En dames (trouwens ook voor de heren) de crème ruikt fantastisch!! Ik heb altijd het gevoel alsof ik net van de kapper kom als ik deze crème gebruik! Een echt geluk momentje dus!

Hydratant_Santal_Ref.HS100

De crème is alcoholvrij en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, wederom een fijn middel en geeft je haar de juiste vochtbalans.

Vlak voor en vlak na het stijlen is het dan tijd om mijn haar, en met name mijn punten te verzorgen met een voedende olie. Ik gebruik de olie voor het stijlen om mijn haar te beschermen tegen de hitte. Na het stijlen is de olie een echte finishing touch! Je haar ziet er glanzend uit en voelt heel fijn zonder dat het vet wordt!

bb_sku_B1G701_44578_650x650_0

 

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie