Tisja Damen Lingerie

Een tijdje geleden heb ik een ontzettend mooi nieuw Nederlands lingerie merk ontdekt en dit merk moet ik echt even met jullie delen!

De stukjes lingerie zijn echte kunststukjes, met de hand gemaakt van ontzettend luxe en onwerkelijke stukjes kant.

Tisja Damen+3

Ieder stuk lingerie verteld een ander verhaal en hebben dan ook andere namen. De ontwerpster wil de vrouw die de lingerie draagt een gevoel geven van natuurlijkheid, vrouwelijkheid en sensualiteit. Omarm je eigen schoonheid inclusief je imperfecties!

De prachtige Romy Boomsma heeft een mooie fotoshoot gedaan in de Tisja Damen lingerie terwijl ze hoogzwanger was van haar pas geboren zoontje Mozes. Een prachtige shoot van een zwangere sterke maar ook sensuele vrouw. Een perfecte match met dit merk.

De lingerie is erg prijzig maar dat is erg logisch gezien de mooie kwaliteit van de lingerie en het feit dat de stukken handgemaakt zijn.

Tisja Damen_4

Op het Instagram account worden iedere dag nieuwe foto’s en video’s van haar eigen collecties geplaatst. Het Instagram account is een echte aanrader waar vrouwen prachtig en krachtig worden neergezet!

Ik ga alvast sparen voor een eigen Tisja Damen setje!

https://www.instagram.com/tisjadamenlingerie/?hl=nl

http://tisjadamen.com/process-of-creation/believe/

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie