21 days boost met Carlos Lens

We beginnen het nieuwe jaar bijna allemaal met goede voornemens. De een wil net wat strakker worden en de ander wil simpelweg weer een trap op kunnen lopen zonder uitgeput boven te komen.

Maar laten we even heel eerlijk zijn, wie is er nog goed op weg met zijn goede voornemens? Wij helpen eerder de thuisbezorger op weg met zijn goede voornemen om meer te verdienen (Ahum). Maar de zomer komt er toch echt aan en dus is het tijd om de wintervetjes weg te werken toch? Wie kan je hier beter bij helpen dan Carlos Lens? Precies, nobody!

En om jou een goede start te geven heeft Carlos Lens in samenwerking met Spa Zuiver de 21 days boost in het leven geroepen. 
Deze boost zal je op weg helpen om een nieuw begin te maken en je inzicht geven in wat een gezonde levensstijl (voeding) voor jou kan doen. 

Op 4 april en op 16 mei begint zijn nieuwe “21 days boost” en wij spraken af met Carlos omdat we stiekem wel erg geïntrigeerd waren.


Wat ga en kun je allemaal doen tijdens deze Boost?
21 dagen lang kun je naar alle groepslesssen bij Spa Zuiver en kun je daar ook onbeperkt fitnessen
Twee keer per week speciale workouts met Carlos Lens
– Begeleiding door een diëtist met iedere dag een ander voedingsadvies
Drie evaluatiemomenten om te kijken hoe het gaat en of er aanpassingen gemaakt moeten worden
Elke dag kun je een uur gebruik maken van de welness bij Spa Zuiver
Gratis voedingssupplementen voor een optimale ondersteuning

Wij zelf zijn bekend met de trainingen van Carlos en we weten ook precies hoe leuk zijn lessen zijn! Hij laat je tot het uiterste gaan en je bent kapot na een les, maar geloof ons je voelt je fitter dan ooit! Plus zijn lessen zijn altijd erg gezellig en hij weet precies hoe hij je zover moet krijgen dat je met lol (hoe dan? vraag je jezelf waarschijnlijk af maar vertrouw ons maar) jezelf afmat!

De wellness van Spa Zuiver is daarna een echte bonus. Met een groot zwembad, 8 sauna’s en verschillende kleine baden kom je echt tot rust. En een voordeel wat wij zelf ook gemerkt hebben is dat je door regelmatig naar de sauna te gaan werkt aan het herstel van je spieren en je weerstand een stuk beter wordt!

IMG_5225

Je hoeft hiervoor geen abonnement af te sluiten waar je een aantal maanden aan vast zit maar je betaald eenmalig €159.

De 21 Days Boost start al op 4 april en er start er een op 16 mei dus wanneer jij nu echt een goede start wilt maken en dat ook vol wilt kunnen houden is deze Boost perfect voor jou.

Bezoek Spa Zuiver voor meer informatie of bekijk hier de website van Carlos Lens:
http://www.carloslens.nl/boost/

Wij houden jullie tijdens de 21 Days Boost op de hoogte van de ervaringen van de deelnemers!

Durven jullie het aan?

Liefs,
Lotte en Bibi

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie