Film: Red Sparrow

Enkele maanden geleden zag ik voor het eerst een trailer van Red Sparrow in de bios. Toen wist ik het al gelijk deze moest ik zien!

En waarom dan wel?

1: Jennifer Lawrence

2: Jennifer Lawrence als sexy spion met een Russisch accent

3: Goede cast

4: Geweldige trailer

Vorige week was het dan eindelijk zover, samen met mijn bios maatje was de film ingepland en zouden we hem eindelijk gaan zien.

Van werk naar de bios hadden de tramchauffeurs er absoluut minder zin in en waren onze kaartjes al vergeven toen we bij de bios aankwamen. Wait what?!

Maaarrrr gelukkig konden we nog twee kaartjes bemachtigen op de eerste rij en zijn we na de trailers van plek verschoven naar twee overgebleven plaatsen waar je geen nek hernia aan zou overhouden.

Wat een film! De opbouw van de film is erg traag maar vanaf het moment dat er meer snelheid in komt zit je een flink aantal momenten met je ogen te knipperen of je dingen wel goed gezien hebt.

Voor degene die een film vol actie verwacht zal deze film wat teleurstellend zijn. Maar wie een film vol intriges, goede acteurs en spanning wilt zien zal het een super film zijn.

De eerste paar minuten zul je vooral aan het Amerikaans / Russische accent van de acteurs moeten wennen maar dit heb je na een aantal minuten niet eens meer door (gelukkig).

Good to know, het is een behoorlijk lange zit dus voorzie jezelf van genoeg lekkers voor de spannende momenten!

http://www.imdb.com/title/tt2873282/

Sit back en laat je vooral verrassen door deze spannende film.

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie