About us

Welkom op Dutch Gigil en wat leuk dat je een kijkje komt nemen.

Wij zijn Bibi en Lotte, twee vriendinnen uit Amsterdam met brabantse roots. Via dit platform willen wij jullie op de hoogte houden van alles wat ons bezighoudt. Nieuwe trends op gebied van mode, interieur, beauty, reizen en noem maar op. Maar ook de echte verhalen achter alle mooie foto’s die social media laat zien. Een nieuw lifestyle platform waarin jezelf zijn voorop staat.


Lotte

Ik ben Lotte, 27 jaren jong en mijn zachte G heb ik te danken aan de plek waar ik ben opgegroeid: Brabant.

Zeven jaar geleden ben ik in Amsterdam komen wonen en ik woon hier nu samen met mijn vriend en mijn twee katten (crazy catlady alert!). Ik hou van alles aan deze stad. De directe rasamsterdammers, de kleine mooie straatjes en de gezelligheid passen perfect bij mij.

Waar ik blij van word? Mijn vriend, familie, vrienden, goede koffie in de ochtend, een warm zonnetje op mijn gezicht, dansen tot mijn voeten pijn doen, het opknappen van meubels, goed gezelschap, vakanties, de geur van regen na een warme zomerdag, knuffelen met mijn katten, van pijn in mijn wangen van het lachen, augurken en chocola (niet als combinatie), winkelen en van eten – heel lekker eten.

Mijn beste aankoop is mijn zwarte Smaak Amsterdam tas. Het was een rib uit mijn lijf maar wat ben ik er nog blij mee en gebruik ik hem vaak!

Verder wil ik nog veel reizen, wie niet?! Bovenaan mijn lijstje staat de Azoren – een tropische verrassing midden in de Atlantische Oceaan waar je in ”in het wild” met dolfijnen en walvissen kunt zwemmen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Bibi

Ik ben Bibi, 28 jaar oud en ik woon inmiddels al weer zo’n 10 jaar in Amsterdam. Vorig jaar ben ik getrouwd met mijn grote liefde. 

Ik ben een echte shopaholic, tenminste dat zegt mijn man altijd (ik zit volgens mij nog in de ontkenningsfase). Mijn beste aankoop was; eigenlijk heel veel, maar met name mijn Isabel Marant Etoile jas vorig jaar, daar heb ik zoveel plezier van! 

Daarnaast ben ik gek op koken en nieuwe recepten bedenken!!  Mijn favoriete eten? Sushi en Sheperd’s Pie! Oh en daarnaast alles wat zoet is! Chocolade is (bij welke vrouw niet) iets waar je me s’nachts voor wakker mag maken!!

Waar ik ook enorm van houd; Reizen!! Waar ik graag nog heen zou willen? Het is een droom van me om een rondreis door Noord-Amerika te mogen maken en stiekem dan Canada ook mee te pakken!! En Santorini, gewoon om te relaxen en je even in de 7e hemel te wanen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Op Dutch Gigil delen wij graag met jullie wat ons allemaal bezighoudt. 

Enjoy onze blogs!!

 

Veel liefs van ons,

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie