Walk in Wednesday – Bibi’s kast

In Walk in Wednesday willen we jullie een kijkje geven in interieurs, winkels, restaurants maar natuurlijk ook in kledingkasten. Want wat is er nou leuker dan om bij mensen binnen te kijken?!

Eerst willen we jullie graag een kijkje geven in ons eigen kast!

Toen ik nog een tiener was (nu ik dit zo schrijf voel ik me ineens heel oud wat best meevalt want ik ben 28 jaar), droeg ik de meest vreselijke combinaties, ik heb alle trends gevolgd en het moest voor de buitenwereld dan ook duidelijk zichtbaar zijn voor wat voor “look”  ik ging, dus niks werd gelaten! Less is more? Nog nooit van gehoord.

Gelukkig ben ik daar uiteindelijk wel achter gekomen en kan ik nu zeggen dat ik toch stiekem wel heel blij ben met de inhoud van mijn kast.

Als ik mijn kledingstijl zou omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik let op details, ik heb liever een item dat eruit springt en de rest rustig.  Ik houd van minimalistische kleding, maar mix dit wel graag!

Een van mijn favoriete zomerjurkjes is nog steeds deze witte blouse-jurk! Blouse

Super simpel, maar zo leuk te combineren met mooie hakjes, accessoires, fijne make-up en zoals Lotte en ik het noemen “va-va- voom” haar (oftewel een mooi kapsel). Dit jurkje heb ik twee zomers geleden gescoord bij Vanilia!

Een ander item waar ik enorm blij mee ben is deze trui van Chloe!

Trui

De voorkant is geheel gehaakt en staat zo leuk op een rokje met laarsjes eronder of juist op een simpele spijkerbroek. En hier komt dan ook weer mijn guilty pleasure naar boven; shoppen in de opruiming en dit soort pareltjes scoren!

Jurk

Hierboven mijn Isabel Marant Etoile trui! Deze trui zag ik en het was liefde op het eerste gezicht!

Daarnaast mijn super speciale jurkje! Hier ben ik namelijk in getrouwd! Vorige zomer ben ik met mijn grote liefde getrouwd en omdat we hebben het heel klein hebben gehouden, vond ik daar geen grote witte jurk bij passen. Ooit als we nog een groot feest willen geven dan komt die jurk er wel, maar voor nu was dit echt perfect net zoals dat die dag perfect was!

Het lijkt of ik veel roze in mijn kast heb, maar ik hou ook enorm veel van een simpel wit t-shirt al moet deze wel van mooi materiaal gemaakt zijn. Ook de welbekende LBD’s hangen in mijn kast en draag ik vaak genoeg wat donkerdere kleuren.

Qua sieraden houd ik ook van minimalistisch!  Ik ben weg van het merk Pernille Corydon! De sieraden die je op de afbeelding ziet zijn hier dan ook van! De clutch heeft speciale herinneringen voor mij. Ik heb deze van mijn moeder gekregen toen we samen in New York City waren en ik heb deze uiteindelijk bij mijn trouwjurkje gecombineerd. Als ik simpele kleding draag of met weinig kleur dan gebruik ik soms wat meer kleur in mijn make up!

Sieraden

Next time another closet!

Veel liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie