Walk in Wednesday – Lotte’s kast

In Walk in Wednesday willen wij jullie een kijkje geven in interieurs, winkels, restaurants maar natuurlijk ook in kledingkasten. Want wat is er nou leuker dan om bij mensen binnen te kijken?!

Het eerste kijkje geven wij jullie in onze eigen kasten en onze favoriete items op dit moment.

Een van mijn meest favoriete plekken in ons appartement is de hoek met onze kledingkasten in de slaapkamer. De slaapkamer heeft namelijk een grote hoek waar twee grote IKEA Pax kasten tegenover elkaar staan van 2 en 2,5 meter breed met een grote spiegel ertussen.

En zelfs met al deze kastruimte is het vaak nog erg krap – hoe dan?!

1A1EF7AB-AB47-4040-8EF4-2A63FC9D95B1

Er zijn een aantal items die ik op dit moment vaak draag en echte favorieten zijn.
Ik draag graag skinny jeans met eyecatcher tops en truien maar ik hou er absoluut ook van om mijn jeans verslaving af te wisselen met jurkjes en rokjes.

Fluwelen Vanilia jurk
Fluweel is niet meer weg te denken uit ons interieur en onze garderobes. Dus toen ik dit fijne exemplaar tegen het lijf liep in de Vanilia winkel moest en zou ik dit jurkje kopen.

En wat een fijn jurkje is dit, de stof is ontzettend zacht en met verschillende schoenen geef je het een totaal andere look.
Aangezien mijn benen niet erg lang zijn heb ik dit jurkje korter laten maken zodat het net boven mijn knie valt in plaats van erover heen.

 

 

Max Mara boyfriend blazer
Rondstruinend door de kringloop van het Gooi liep ik samen met een vriendin tegen dit toffe Max Mara blazertje aan en het was liefde op het eerste gezicht.

Tip: ga dus echt een keer naar een kringloop in het Gooi want hier zijn echt pareltjes te vinden

De pasvorm is Boyfriend en het heeft een subtiele krijtstreep en kan gecombineerd worden op een stoere skinny jeans of een basic jurkje.

 

 

Batman Zoe Karssen trui
Deze trui stond al ontzettend lang op mijn verlanglijstje – een sweater met Batman! The Dark Knight triologie (Batman) is mijn favoriete Superhero reeks en daarom kon deze trui niet in mijn collectie ontbreken. Voor mijn verjaardag heb ik de trui uiteindelijk gekregen van mijn broer en zijn vriendin – zo lief!

 

 

Sissy Boy jewellery box
Een garderobe is niet compleet zonder sieraden en mooie sieraden verdienen naar mijn idee ook een mooie plek om ze in op te bergen. Deze jewellery box van Sissy Boy is daarom perfect omdat het veel vakjes heeft en je er doorheen kan kijken.

 

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie