All Saints

Zijn jullie al bekend met het minimalistische modemerk All Saints? Enkele jaren geleden kwam ik dit merk voor het eerst tegen en het was precies wat ik zocht; mooie stoffen, goede kwaliteit, simpele designs en toch net wat anders dan normaal.

All Saint is een Brits modehuis dat zijn hoofdkantoor gevestigd heeft in Londen. Inmiddels is dit merk te verkrijgen in 27 landen! 

Het merk is niet goedkoop, maar ik moet bij dit merk heel eerlijk zeggen het is alle centjes waard! Ik heb broeken waar ik inmiddels al 4 a 5 jaar mee doe en ze zien er nog steeds prachtig uit! Een camel coat die ik zo’n 5 jaar geleden gekocht heb draag ik elke winter weer en hij ziet er nog steeds goed uit.

En een tip dames, shop in de opruiming!! Ze prijzen erg goed af! Daarnaast ben ik ook enorm tevreden over de service. Ik heb een broek gehad die door het fietsen erg versleten was, maar ik had deze broek nog niet zo lang. Toen ben ik hiermee terug gegaan naar de winkel en eerlijk verteld dat ik veel fiets, maar dat ik de broek nog maar kort heb. Ze boden direct hun excuses aan en ik mocht een nieuwe broek uitzoeken! That’s what I call service!!

Hieronder een voorproefje!

Voor meer info kijk op de site:

http://www.allsaints.eu

ps de nieuwe collectie is net uit! Just saying!! 

veel liefs,

Ducth Gigil tekst

 

 

Geef een reactie