Sportchallenge – OneFit

Sporten is altijd een ”ding” voor mij geweest. Ik ben een van die mensen die er simpelweg een enorme hekel aan heeft.

Vroeger danste ik om aan mijn beweging te komen, dit voelde voor mij alles behalve sporten en was daarom perfect.

Maar sinds ik in Amsterdam woon heb ik nooit een dansschool gevonden waar ik dat zelfde gevoel bij had. Daarnaast is dansen het leukste wanneer je het met vriendinnetjes kan doen.

Twee jaar geleden was ik ontzettend fit omdat ik toen met mijn nichtjes, broer en neef de Dam tot Damloop heb gerend . Het ging hier uiteraard om een uitdaging want dit zou ik zelf dus nooit bedenken om te gaan doen.

Dus daar gingen we hoor, na driekwart jaar getraind te hebben, hebben we de Dam tot Damloop uitgelopen of eigenlijk gerend. Dit is iets waar ik echt mega trots op ben en ik kan eerlijk zeggen dat ik met sporten nog nooit zo veel pijn heb gehad als op die dag. Maar het was het waard – voor een keer dan!

Erna is het op wat lesjes hier en daar qua sporten op zijn gat komen te liggen. Maar daar ga ik nu eindelijk verandering in brengen. Mijn OneFit Account heb ik weer geactiveerd en de eerste les staat geboekt.

De komende (hopelijk) maanden zal ik jullie meer over OneFit vertellen en de verschillende lessen die ik heb bezocht.

Dus voor nu maak ik snel mijn pak met favoriete koekjes open voordat ik mijn leven als ‘’FitGirl’’ ga starten.


https://onefit.nl/nl-nl

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie