One Fit – Bodyshape

Na maanden niks doen was het zover, zaterdag ochtend om 09.00 zouden mijn nichtje en ik er weer voor gaan met OneFit, een Bodyshape les bij sportschool Splash. 

Met lood in mijn schoenen maakte ik me zaterdagochtend klaar en was ik toch wel zenuwachtig omdat ik al zo lang niks meer gedaan had. Maar eerlijk is eerlijk, zaterdagochtend om 09.00 sporten is iets waar je ook trots op mag zijn. 

Onderweg naar de sportschool zag ik dat ik appjes had gemist van mijn nichtje, ze ging het helaas niet halen en had het me al vrijdagavond laten weten (thanks whatsapp). Even ging het briljante idee door mijn hoofd om snel om te draaien en thuis op de bank te gaan liggen, maar mijn motivatie overwon (en omdat ik al mijn sportkleren aan had). 

Splash en OneFit geven het volgende aan over de Bodyshape les:
”Train en vorm je spieren in deze freestyle les met een low impact warming up en spierverstevigende oefeningen voor het hele lichaam. Hoge herhalingen met of zonder lichte gewichten en brandende spieren zijn kenmerkend voor de Bodyshape. Het resultaat? Een fit lichaam en stevige, maar slanke spieren.”

Mijn god wat was dit heftig zeg! Na 10 minuten was ik al bekaf en dat was nog maar de warming up.

De les bestond uit veel verschillende oefeningen zoals squads maar ook pasjes op rap tempo en uiteindelijk wat gewichtjes.

Op een of andere duistere manier heb ik de les overleefd en heb ik twee dagen lang gescholden als ik door mijn bovenbenen ging. Maar al met al een goede start van mijn leven als fitgirl, grapje!

Bodyshape bij Splash is een erg leuke les met een super enthousiaste docente. Wel raad ik je aan om al iets aan je conditie gedaan te hebben voordat je aan deze les gaat beginnen aangezien het behoorlijk pittig is.

https://onefit.nl/nl-nl/classes-amsterdam/splash/bodyshape/2997603


Hebben jullie zelf al ervaringen met Bodyshape?

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie