Visgraat interieur trend 10 keer anders

Visgraat is een patroon en een grote interieur trend dat we alweer een tijdje overal terug zien. Het is een klassiek patroon dat met name voor vloeren wordt gebruikt.

Het patroon geeft een ruimte gelijk sfeer en karakter en het is een feest voor het oog om naar te kijken! Houten vloeren met een visgraat patroon zijn jammer genoeg erg duur maar er zijn natuurlijk veel meer manieren om visgraat in jouw interieur toe te voegen.

Waan je hieronder in Haringbone Heaven!

Houten Visgraat

 

Textiel Visgraat

 

Visgraat Accessoires

 

Visgraat buiten

Mocht je toch een visgraat vloer willen in je woning dan is PVC absoluut een aanrader. Het is goedkoper ten opzichte van een originele houten visgraatvloer en PVC is daarnaast erg onderhoudsvriendelijk, geluiddempend en bovenal prachtig!

visgraatvloer_1

Liefs

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie