Donuts by Peejays

FullSizeRender

Oke dames, ik moet bekennen ik ben een enorme zoetekauw! En tijdens mijn zoektocht naar wat lekkers bij de koffie stuitte ik al snel op dit leuke winkeltje Peejays waar ze overheerlijke donuts verkopen.

In een klein schattig winkeltje aan de Vijzelgracht (Amsterdam) is dit stukje hemel op aarde te vinden. Om nou niet direct door te slaan en achteraf spijt te hebben en weer een extra uurtje in de sportschool te moeten doorbrengen, mocht ik van mijzelf maar 1 donut kopen, nou ja 2. Een voor mij en een voor Lotte!

Voor mijzelf had ik de choco caramel sea salt donut en voor Lotte de raspberry white choco donut.  De dame die mij hielp was erg vriendelijk en nam de tijd om mij goed te helpen. Ik vroeg haar of er ook glutenvrije donuts waren en of er eventueel vegan donuts te koop zijn. Dit laatste verkopen ze wel en die zagen er ook heerlijk uit! Helaas nog geen glutenvrije donuts, maar wie weet komt dit nog!

Eenmaal thuis direct de donut geprobeerd, en *tromgeroffel*  yummi dat smaakte mij goed, maar jeetje wat heftig! Ik heb een halve opgekregen en de andere helft voor de volgende dag bewaart! Niet dat ik dat de volgende dag erg vond, want ik keek er stiekem al naar uit!!

Dit leuke winkeltje is te vinden op Vijzelgracht 37 en via de website kun je ook online bestellen! Dus ik zou zeggen neem een kijkje op http://www.peejaysdougnuts.com en find yourself in a place called heaven!

 

Liefs,

Bibi

Ducth Gigil tekst

 

Geef een reactie