Leuke en unieke kraamcadeaus

Sinds november mag ik mezelf officieel tante noemen van het liefste kleine meisje dat er op dit moment bestaat.

Nadat mijn broer en zijn vriendin bekend maakten dat ze een baby zouden krijgen begon het bij mijzelf en mijn moeder gelijk te kriebelen. Al die leuke kleine kleertjes, mega zachte stoffen en die schoentjes! Tijd om te shoppen dus.

Maanden voor de geboorte van de kleine was er al een kleine kast vol met allemaal lieve kleertjes. Wat het extra leuk maakte was het feit dat ze zelf niet wilde weten wat het zou worden en wij dus ook niet.

Om die reden heeft ze nu niet alleen maar roze kleren maar ook kleine broekjes met bijvoorbeeld cactussen erop die weer gecombineerd kunnen worden met een meisjesachtig truitje.

Naast kleertjes zijn er nog mega veel schattige baby producten zoals knuffels, trappelzakken, hydrofiele doeken, verzorgingsproducten en babyspeelgoed.

Daarom hierbij een aantal tips voor leuke en unieke kraamcadeaus voor wanneer jij binnenkort op kraambezoek gaat of nog een cadeau zoekt voor een babyshower.

The Birth Poster

Dit is een super origineel cadeau voor wanneer het kindje al is geboren.

The Birth Poster is een poster van de daadwerkelijke lengte (1:1) van de baby zodat je nooit zult te vergeten hoe klein hij of zij was.

Er zijn in totaal 6 verschillende varianten van de afbeelding te bestellen in 2 verschillende houdingen (verticaal en horizontaal)

Om de poster te laten maken heb je de naam, lengte en gewicht van het kindje nodig. Het enige wat je dus moet doen is het geboortekaartje afwachten en vervolgens online je poster bestellen met de unieke details van de baby.

https://www.thebirthposter.com/

€60 per poster


KipKep woller warmtekussen

Dit is echt een mega handig cadeau voor de ouders van een baby.

De Woller kan vergeleken worden met een kersenpit voor volwassenen. In de Woller zit vlaszaad en je kunt het zowel warm als koud gebruiken. Om het warm te maken stop je het eventjes in de magnetron.

Het heeft een speciale vorm om precies op het buikje van een baby te leggen om de pijn bij krampjes tegen te gaan omdat de warmte ontspannend werkt.

Het is daarnaast (schijnbaar) ook handig bij het geven van borstvoeding omdat de warmte de toeschietreflex bevordert.

https://www.kipkep.com/nl/16-woller-warmtekussen.html

€19,95 per kussen (inclusief hoes die tevens los te bestellen zijn)


Inkari Alpaca knuffel

Deze knuffels zag ik laatst in een winkeltje in de negen straatjes met mijn beste vriendin. Deze Inkari Alpaca knuffels zijn echt de meest schattige knuffels die je ooit zult zien.

Sowieso zijn Alpaca’s echt mega cute en zacht! Dit is precies zoals de knuffels zelf ook zijn.

Inkari Alpaca knuffels zijn handgemaakte natuurproducten uit Peru en zijn uniek! Ze zijn gemaakt van Fairtrade alpacawol en wat nog fijner is ze zijn hypoallergeen.

Je hebt ze in verschillende formaten en natuurlijk in verschillende kleuren.

https://www.inkari-alpaca.com/nl/alpaca-knuffels/

€29,95 – klein

€49,95 – medium

€99,95 – groot

Kidsdepot dierenkop

Kidsdepot heeft een groot aantal lieve dierenkoppen te koop die perfect staan in een babykamer.

Ik vind zelf het schaap, de olifant en de panda zo schattig! Vanwege de neutrale kleuren passen ze perfect in iedere babykamer.

https://www.vtwonen.nl/shop/zoeken/?q=Kidsdepot%20dierenkop&env=0&gclid=Cj0KCQiAkZHTBRCBARIsAMbXLhEYQk9AKnR0jYPtkOAuytDaSiw0HhFXjUdRPkOz7xtDX4f1t-G4-jcaAt2VEALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CPev2NTk6dgCFZ7NsgodCo8GnA

€39,95 per dierenkop

 

Liefs,

Lotte

Ducth Gigil tekst

Geef een reactie